Locul I: 750 lei și Diplomă onorifică de “Mare Maestru Culinar”- Condruț Ana, Boboc Neti, Balog Elena, Jantea Mariana și Petre Florina Mirela ( Biblioteca Județeană cu CIORBĂ ȚĂRĂNEASCĂ DE OASE DE PORC;
Locul II: 600 lei și Diplomă onorifică de “Maestru Culinar”- Florile Câmpiei (Banu Cloșca Ana, Buterez Aurelia, Păpățae Dumitra, Brăileanu Ștefania, Staicu Gabriela) și Veteranele (Ilie Nița, Buterez Maria, Cloșcă Lucica) din comuna Luciu pentru BULGUR CU COASTĂ DE PORC ȘI TURTE DE MĂLAI PENTRU PÂINE ;
Locul III: 450 lei și Diplomă onorifică de “Maestru Bucătar”- Grupul Muntencuțele (Dumitra Ioana, Dumitru Doina, Dumitru Anișoara, Dumitru Neacșa, Radu Paraschiva) din comuna Munteni Buzău pentru SĂRMĂLUȚE ÎN FOI DE VARZĂ, DROB DIN PIEPT DE PUI CU CIUPERCI ȘI FICĂȚEI, PASTRAMĂ DIN CARNE DE OAIE.
Secțiunea Preparate Culinare Reci (Antreuri)
Locul I: 750 lei și Diplomă onorifică de “Mare Maestru Culinar”- Comuna Stelnica (Olteanu Anastasia, Fasole Anișoara, Neagu Ionela, Gornea Maria) pentru RULADA DE SPANAC CU CREMĂ DE BRÂNZĂ;
Locul II: 600 lei și Diplomă onorifică de “Maestru Culinar”- Talentele Tudorii, (Culin Eduard Alin, Iordache Cristina Elena, Branciog Cristiana Lenuța, Ion Iuliana Mihaela, Curelea Mădălina Ionela, Croitoru Ștefania Violeta, Filip Iuliana Florentina, Tudorache Ionela, Bănică Florina Mădălina, Panțuru Mario Marius, Radu Dan Florin, Rusu Răzvan Valentin, Bucur Claudia Mariana) pentru RULADĂ APERITIV, CHEC APERITIV, CHIFTELUȚE DE PUI CU SUSAN, ARDEI UMPLUȚI CU BRÂNZĂ, FASOLE BĂTUTĂ ȘI SALEURI CU CÂRNAȚI;
Locul III: 450 lei și Diplomă onorifică de “Maestru Bucătar”- Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești (Crețu Andreea, Roșca Elena, Marian Andreea, Tudor Daniela, Zamfir Gabriela, Pismiș Oana) pentru ARICI SURPRIZĂ ȘI CHEC DE LEGUME.
Secțiunea Preparate de patisserie și cofetărie:
Locul I: 750 lei și Diplomă onorifică de “Mare Maestru Culinar”-Liceul Tehnologic “Mihail Kogălniceanu” (Perrein Sabina, Crăciun Denisa, Negre Georgiana, Nedelcu Ștefania, Costea Alexandra, Nedelcu Denisa, Barbu Gabriel) pentru PLĂCINTA DE SFECLĂ DE ZAHĂR;
Locul II: 600 lei și Diplomă onorifică de “Maestru Culinar” – Liceul Tehnologic “Al. I. Cuza” Slobozia (Roman Ana-Maria, Voicu Diana, Cobzaru Dana, Stroe Adriana, Done Marian) pentru PLĂCINTA DE DOVLEAC ȘI RÂIOASĂ;
Locul III: 450 lei și Diplomă onorifică de “Maestru Bucătar”- Pleșa Nicoleta din Ghimpați, comuna Ciulnița pentru Prăjitura Tudoriții și Puțoaie.
Secțiunea Preparate Conservate și Semiconservate:
Locul I: 750 lei și Diplomă onorifică de “Mare Maestru Culinar”- Clubul FEMINA (Ursache Georgiana, Stroie Sanda, Gorgan Mariana, Coman Aneta, Ghelmuș Tănțica, Cucută Mioara) din comuna Săveni;
Locul II: 600 lei și Diplomă onorifică de “Maestru Culinar”- Popescu Neluța din Vlădeni;
Locul III: 450 lei și Diplomă onorifică de “Maestru Bucătar”- “Hărnicuțele Tudorii” (Adela Martiniuc, Iorgu Mădălina Ionela, Stanciu Alexandra Nicoleta- Palatul Copiilor din Urziceni.
PREMII SPECIALE-oferite de d-na Urloiu Zenica
Asociația Națională a Surzilor din România-Filiala Ialomița;
“Stolnicii Tudorii”-Serviciul Public de Asistență Socială Slobozia
Asociația Vânătorilor și Pescarilor-Slobozia
Asociația Culturală HELIS
Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia
PREMII SPECIALE:
Cel mai frumos stand: Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg
Comuna cu cei mai mulți participanți-Gura Ialomiței
Excelență pentru grupurile entice:
- Armânii (Comunitatea Armânească)
- Rromii (Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu